Binaire opties Tips

Goed voorbereid traden met deze 5 binaire opties tips

Als er geld verdiend kan worden zijn Nederlanders er traditiegetrouw er als de kippen bij. Dat zien we ook bij de alsmaar populairder wordende binaire opties. De tijd dat je afhankelijk was van een bank of een dure vermogensbeheerder lijkt zijn langste tijd gehad te hebben. Geld verdienen op de beurs kan je nu gewoon thuis doen. Of zelfs vanaf je mobiel. En de kosten zijn marginaal tot nihil, vergeleken bij de tarieven die je betaalt bij bijvoorbeeld de bank. De drempel om zelf te gaan traden is in deze dus flink verlaagd. Maar dat betekent niet dat je zomaar met je zuurverdiende spaargeld aan de slag moet gaan. Een goede voorbereiding kan het verschil maken tussen verlies of grote winsten. Daarom hier een aantal binaire opties tips.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Option24 24Option.com is één van de meest bekende binaire opties aanbieders en heeft een kantoor in Amsterdam. Het platform is gebruiksvriendelijk, werkt real-time en is geschikt voor alle niveau’s van traders.
Open gratis een rekening
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Binaire opties broker Optie24 Optie24.nl is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties. Optie24.nl maakt het handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel.
Open gratis rekening
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Speculeren op winst of verlies van het onderliggende aandeel

Binaire opties tips zijn waardevol en kunnen jou helpen om je winkansen te vergroten. Maar voordat we de tips uitleggen is het minstens zo belangrijk te weten wat binaire opties eigenlijk zijn. Veel mensen gaan er van uit dat binaire opties, ook wel digitale opties genoemd, hetzelfde zijn als de opties die op de handelsbeurzen worden gebruikt om risico’s in te dekken. Maar er zijn significante verschillen. De binaire optie heeft doorgaans een korte looptijd, van 1 minuut tot bijvoorbeeld een maand, en keert winst uit, of helemaal niets. Daarnaast wordt deze digitale variant nooit jouw eigendom. Je speculeert als het ware op de volatiliteit van het onderliggende aandeel. Hierbij geef je simpelweg aan of het aandeel in bijvoorbeeld, 5 minuten tijd, meer, of juist minder waard zal zijn. Heb je het goed dan win je. Zit je er naast dan ben je jouw volledige inzet kwijt.

5 Binaire opties tips:

  1. Maak account aan bij gerenommeerde broker die professionele begeleiding biedt

Door de populariteit van digitale opties zijn er in korte tijd veel brokers op het speelveld bijgekomen. Als leek kan het daarom moeilijk lijken een broker te kiezen die bij jou past. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Kies een broker die Nederlandse ondersteuning en begeleiding geeft zodat je jouw risico’s verkleint en je winkansen laat toenemen. Jouw persoonlijke begeleider helpt jou stap voor stap naar een niveau waar je optimaal je kansen kan benutten.

  1. Goede voorbereiding is goud waard

Met binaire opties kan je in korte tijd veel geld verdienen, maar ook verliezen. Dat is iets om altijd in de gaten te houden. Enige actuele kennis van de economische ontwikkelingen is dan ook heel waardevol. Denk hierbij aan het uitbrengen van kwartaalcijfers door ondernemingen als Facebook en Apple. Dit zijn uitgelezen momenten om trades met een grote winfactor te plaatsen.

  1. Trade met geld dat je kunt missen

Het is meer een advies dan één van de tips, maar desalniettemin het vermelden waard. Bepaal voor jezelf welk bedrag je kunt missen om mee te gaan traden. Gebruik in geen geval geld dat je nodig hebt voor het betalen van bijvoorbeeld maandelijks terugkerende rekeningen. Traden is spannend en leuk en je kunt er veel geld mee verdienen, maar je moet altijd beseffen dat je ook je inzet kwijt kunt raken. Daarom gebruik je bij voorkeur alleen spaargeld dat je niet direct nodig hebt.

  1. Word niet overmoedig

Een gevaar dat bij zowel beginnende traders als ervaren traders aanwezig is wanneer er meerdere malen achter elkaar successen zijn geboekt, is dat men overmoedig kan worden. Dat uit zich veelal in het inzetten van hogere geldbedragen. De gedachte is namelijk dat als je met een trade van 200 euro winst maakt, je dat ook kan doen met 2.000 euro. En dat klopt. Echter, je moet hier absoluut goed weten wat je doet en dat je trade net zo gefundeerd is als de voorgaande succesvolle trades. Laat je niet voor de gek houden door de euforie die een aantal winnend trades je heeft bezorgd.

  1. Educatie en strategieën

Deze laatste van 5 binaire opties tips heeft alles te maken met een gedegen rugzak met informatie. In tip 2 zagen we al dat een goede voorbereiding en kennis van de financiële markten van grote hulp kunnen zijn. Hieraan kunnen we veel gebruikte strategieën en een continue educatie voegen. Persoonlijke begeleiders van gerenommeerde brokers kunnen jou alles vertellen over strategieën. Dit zullen ze gedoceerd aan je overdragen. Continue educatie kun je vinden bij onafhankelijke online bronnen die onder meer webinars en dagelijks handelssignalen uitbrengen.

Binaire opties Tips
Was dit nuttig?
Alles over Opties: beleggen in opties