Handelen in Binaire opties

Handelen in binaire opties: Registeren en eerste storting doen

Voordat je kunt beginnen met handelen in binaire opties moet je een account aanmaken bij een broker. Kies hiervoor de broker die het beste bij je past en aansluit bij jouw specifieke wensen. Als je bijvoorbeeld graag ondersteuning en begeleiding wilt hebben om het beste rendement te kunnen behalen dan kan je het beste een broker selecteren die goede en professionele support biedt. Nadat je hebt geregistreerd bij een broker dan dien je een eerste storting te doen om je account te activeren. Vaak kan dit met iDEAL of Creditcard. Met het bedrag dat je naar je persoonlijke account hebt overgemaakt kan je vervolgens gaan handelen in binaire opties.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Option24 24Option.com is één van de meest bekende binaire opties aanbieders en heeft een kantoor in Amsterdam. Het platform is gebruiksvriendelijk, werkt real-time en is geschikt voor alle niveau’s van traders.
Open gratis een rekening
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Binaire opties broker Optie24 Optie24.nl is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties. Optie24.nl maakt het handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel.
Open gratis rekening
Gratis rekening openen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoger of lager?

Als je account is geactiveerd kan je beginnen met traden in binaire opties. Je kiest een asset waar je enige kennis van hebt, bijvoorbeeld het aandeel Amazon, en selecteert het bedrag dat je wilt inleggen voor je trade. Je kiest tevens hoe lang je de binaire optie wilt laten lopen. Dat kan 1 minuut of langer zijn. Hoe korter je handel in binaire opties duurt des te hoger je rendement is als je de trade wint. Als laatste maak je een keuze tussen hoger of lager. Als je denkt dat het aandeel Amazon zal gaan stijgen kies je voor hoger en als je denkt dat Amazon lager sluit dan klik je op lager. 

Kennis opdoen voordat je gaat handelen in binaire opties

Zoals gezegd is enige kennis van het onderliggende aandeel van groot belang. Hoe meer je op de hoogte bent van de ontwikkelingen van Amazon des te hoger liggen je winkansen. Het kan dus helpen om vooraf je goed in te lezen met betrekking tot het laatste financiële nieuws en marktontwikkelingen. Daarnaast is het altijd goed om te weten wat de strategie en visie van de onderneming is en of er recent bijzondere meldingen vanuit de directie zijn geweest. Als Amazon bijvoorbeeld op het punt staat een kwartaaloverzicht te presenteren dan kan je aan de hand van een online analyse een reëel beeld vormen van de bewegingen die het aandelen zal gaan maken en hierop je trade plaatsen.

Handelen in binaire opties voordeliger dan traditioneel beleggen

Het zal je waarschijnlijk opvallen dat de broker geen (hoge) kosten rekent voor het traden. Je ziet namelijk meteen de winst bijgeschreven in je account. Maar dat betekent niet dat het traden geheel gratis is. Je merkt er alleen niets van en dat komt omdat de spreads, de opslag op de aankoop en verkoopkosten, marginaal zijn. De professionele broker communiceert haar spreads op transparante wijze op de website en het trading platform. Vergeleken met traditioneel beleggen ben je met het handelen in binaire opties stukken voordeliger uit en betaal je geen beheerskosten. Er hoeft immers niets beheerd te worden omdat een binaire optie een korte looptijd heeft.

Handelen in Binaire opties
Was dit nuttig?
Alles over Opties: beleggen in opties